Nejpotetovanější člověk na světě

07.05.2012 14:21

Nejvíce potetovaným člověkem je Lucky Diamond Rich z Austrálie. Nejprve si nechal tělo zdobit barevnými motivy z různých částí světa, pak se rozhodl nechat si potetovat 100 % těla černou barvou. Nyní si nechává udělat na černém pozadí bílé obrazce a přes ně ještě barevné. S tolika vrstvami už dosáhl pokrytí těla 200 %.

Lucky Diamond Riche byl dohromady tetován 136 tatérů v 17 různých zemí světra, celkem jim jeho tetování zabralo neuvěřitelných 1150 hodin čistého času.
Luck Diamond Rich

Lucky Rich Diamond

Ještě je to dobré ( oproti pozdějšímu stádiu - dole)

 

Lucky Rich Diamond: now the most tattooed man in the world in the Guinness Book of World Recordsno fuj

Narodil se v roce 1971 na Novém Zélandu, ale žije v Austrálii a rád cestuje po různých tattoo conventions. Titul uzmul v roce 2006 Tomovi Leppardovi, ten ale nevypadá, že by byl svým sesazením nějak zklamán, žije si svým poklidným životem samotáře v lese už více jak 20 let. Lucky Rich nechápe svoje monstrózní tattoo jako nějaké poselství, ale čistě jako body art a tak to má být. Pokud vás zajímá čím se tento sympatický chlapík živí, kdo ho tetoval a co byl první podnět pro jeho proměnu, potom čtěte dále.

 

Lucky Diamond RichLucky Rich je potetovaný naprosto všude. Na svém těle má sice jedno, ale za to velké tetování, které zasahuje jak na oční víčka, tak i do uší, či na intimní partie. Z dálky jeho kůže vypadá jako jednobarevná kresba, teprve po bližším prozkoumání je poznat, že na jeho kůži se vyskytují různé obrazce, nebo nápisy. Svým zevnějškem může některým lidem připomínat českého umělce, kterým není nikdo jiný než Vladimír Franz, právě on má na svém těle podobné tetování, i když naprosto jiného charakteru. Oba svoje velké tetování nechápou jako poselství, ale hlavně jako body art.

Lucky Diamond Riche tetovalo na 136 tatérů v 45 městech ze 17 různých zemí, celkem jim jeho tetování zabralo neuvěřitelných 1150 hodin čistého času. Tetovat se nechal výhradně při svých cestách po světě a to už od malička. Cestuje buď sám nebo s cirkusem. Všechny zuby má zlaté, až na ty dva přední, ty mu chybí, právě kvůli nim trochu šišlá. Na jeho kůži je dobře poznat, kde se tetování nejvíce opotřebuje. Jak už bylo zmíněno, Lucky Rich je potetován úplně všude. Nejrychleji mu pigment sléza z jeho dlaní, chodidel, ale částečně bledne i na obličeji či krku. Z body artu krom tattoo vyzkoušel ještě piercing a scarification, v uších má buď náušnice nebo tunely. Co se týče scarification (zjizvení) tak to jsou přesně ty tři čáry na levé straně jeho hlavy.

 

TATTOO jak má být

Nejpotetovanější muž na světěPokud bychom měli rozebírat Lucky Richovo tattoo, asi bychom se daleko nedobrali. Jeho tetování nemá nějaký hlubší význam, prezentuje svobodu rozhodnutí a radost z body artu, nic víc nic míň. Už od mala ale toužil stát se nejpotetovanějším člověkem na světě, inspirovala ho kniha ve které četl o nejpotetova­nějších mužích a ženách na světě. Jeho tělo tvoří prakticky nová barva kůže, je to bledě modrý inkoust, který z dálky připomíná světlou šeď. Různě po těle je potetován i bílým inkoustem. Např. na břichu má vytetovanou bílou lebku (stejně jako na pravém rameni), asi mu učarovali filmy s piráty, protože jeho tělo zdobí motivy právě s podobnými vzory. Přes celá záda má vytetovaný motiv pumy. Na krku má vytetovaný velký nápis „KARMA“ a jeho obličej zdobí série bílých šupinek, které vypadají také jako půl srdíčka.

Když se ho redaktor jednoho tattoo magazínu ptal jaká modifikace ho nejvíce bolela, odpověděl že jeho „mysl“. Nejvíce bolestivá změna byla, když se musel naučit žít sám se sebou.

 

Kdo byl nejpotetovanějším před tímhle chlápkem?

náhled obrázku

Toto je Tom Leppard, ale asi si myslí, že má být gepard, jak lze na fotkách vidět.

 

 

 

Další potetovanci zde

 

—————

Zpět